Aviso legal y privacidad

La present pàgina web -www.kloop.es-, el seu contingut i el seu nom són propietat exclusiva de:

kloop

Marca inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, amb cif 38864721-b i domicili fiscal a: C/carlit 3a 17487 Empuriabrava (girona)

Propietat

La present pàgina web i el seu contingut estan protegits per la Llei de Propietat Intel.lectual espanyola i entre d’altres pels Drets d’Autor i el Dret de Marques. Kloop és una marca registrada. Queda prohibit, excepte per a ús personal y privat dins dels termes de la Llei, utilitzar i reproduir, total o parcialment, en el format que sigui, la present pàgina web o el seu contingut sense la prèvia autoritzacié de Kloop (guillem@kloop.es). D’acord amb aquest és personal i privat, Kloop concedeix a l’usuari una lliçència limitada, no exclusiva i revocable per a la consulta de la present pàgina web per compte i risc de l’usuari. La dita lliçència no concedeix cap dret en particular d’explotació comercial dels seus continguts.

Límit de responsabilitat

A pesar que Kloop pren les mesures necessàries perquè la present pàgina web sigui accessible normalment i de forma permanent i que la informació que conté estigui actualitzada, pot ser que alguna informació de la pàgina contingui errors o que algunes dificultats tècniques o necessitats de manteniment correctiu o evolutiu provoquin la suspensió o l’accés difícil a la present pàgina. Sota cap circumstància, Kloop respondrà de qualsevol dany en relació a l’es o la impossibilitat d’accés a la present pàgina web.

Dades personals

Totes les dades personals que recopilemn són sotmeses a tractament informàtic amb la finalitat de poder posar-nos en contacte amb vostè, respondre a les seves consultes o remetre-li informació sobre els nostres productes. L’entitat responsable de la gestió d’aquestes dades és Kloop. Les seves dades personals frmen part de l’arxiu de contactes de Kloop. Per raons de treball. Segons la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, vostè pot exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició de les seves dades.